Ismét 5 vállalkozás, amit könnyedén elindíthatsz – 3. rész (+1 ajándék)

A korábbi könnyen elindítható vállalkozások között (amelyekről ITT és ITT írtunk) nem találtad meg a neked megfelelőt? Tarts velünk! Ismét öt vállalkozás vár arra, hogy elindítsd!

Adj ki egy szobát!

Akad egy üres szoba a lakásodban, amivel nem tudsz mit kezdeni? Add ki! Gondolkodhatsz állandó lakótársban, vagy helyet biztosíthatsz turistáknak, átmeneti szálláshelyet keresőknek. A biztonságod érdekében mindig informálódj a “vendéged” felől; ezt legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy regisztrálsz a Airbnb, illetve a CouchSurfing.com-on, ahol a közösség mindent megtesz annak érdekében, hogy tagjai biztonságos keretek között élvezhessék az utazás, és vendégfogadás számos előnyét.

Lapátolj havat!

Miért? Mert azzal pénzt kereshetsz! Az idei tél bár nem kecsegtetett hatalmas hófalakkal, mégis sokak számára okozott bosszúságot az ónos eső és mínuszok. Ilyen esetben pedig igazi megkönnyebbülés, amikor jön valaki, aki egy kevés pénzért cserébe eltünteti a ház elől a jeget, a havat, a latyakot. Vállalkozz bátran!

Légy social média szakértő!

Szinte mindenki használ valamilyen közösségi oldalt, de nem mindenkinek van ideje elmélyülni abban, hogy miként lehetne professzionális felületet létrehozni önmaga, a hobbija, vagy a vállalkozása számára. Ezen a ponton jössz te a képbe, amennyiben rendelkezel a megfelelő ismeretekkel. (Mielőtt nagy fába vágnád a fejszéd, nézz körül az interneten; manapság számtalan ingyenes tanulási segédanyag áll rendelkezésedre, ha közösségi média szakértővé kívánsz avanzsálódni!)

A régiség restaurátoroké a jövő!

Ez a tökéletes választás, ha szereted magad felújítani a nagyi régi bútorait, vagy ha kedveled a felújítás folyamatát. Ne ess kétségbe akkor sem, ha nem vagy profi. Ha most kezded a “szakmát”, dolgozz át olcsó régiségeket fantáziád szerint. Ha ügyes vagy, felturbózhatod a tárgy értékét!

Rendezd be, vagy át!

Lenyűgöz az enteriőr design, és fejben, no meg gyakorlatban is folyton csinosítod a lakásodat, a munkahelyi környezetedet, a keretedet? Megtaláltuk a neked való egyszemélyes vállalkozást! Sokan szeretnék, ha a lakásuk úgy festene, ahogyan azt a magazinokban is látták, ugyanakkor csak nagyon kevés embernek adatik meg a tehetség, hogy meg is valósítják a design-álmaikat. Ha lennél az, aki helyettük tervez, és nincs megfelelő végzettséged, gyűjts referenciákat! Ajánld magad ingyen, majd fotózd le a végeredményt. Akár előtte-utána képeket is készíthetsz a megfelelő hatás érdekében. Rajtad a világ szeme, hajrá!

+1) Valentin napi meglepetésünk is az…

Üzleti Események Publikus Adatbázisa!

Ajánlatunkban garantáljuk, hogy adatbázisunkba díjmentesen töltheted felé üzleti eseményedet (hazai üzleti út, találkozó, kiállítás és konferencia)! Ha nem vagy szervező, de érdeklődsz az üzleti rendezvények iránt, akkor is látogass el az Üzleti Események Nyilvános Adatbázisa oldalunkra, ahol hamarosan minden hazai üzleti esemény elérhető lesz!

 

Fotó: 089photoshootings