Munkahelyek, ahol a hétfő az új péntek

Több mint 400 hazai cég közül 107 munkahely bizonyította a Szerethető Munkahely Díj zsűrijének megítélése alapján, hogy érdemben tesz munkavállalói megtartásáért. Az eredmények alapján a technológia ipari kisvállalkozásokban a legjobb dolgozni itthon.

A kis- és középvállalkozások életét egyre jobban megnehezítő munkaerőhiány miatt kiéleződik a verseny a munkáltatók között. A zsűri megítélése alapján 107 munkahely bizonyította a Szerethető Munkahely Díj során, hogy érdemben tesz munkavállalói megtartásáért. Több mint 400 hazai cég indult neki, hogy megnyerje a díjat, az eredmények szerint a technológia ipari kisvállalkozásokban a legjobb dolgozni itthon. A bemutatott jó gyakorlatok egyedülálló ötletgyűjteményül szolgálhatnak a kollégák megtartásáért harcoló hazai vállalkozásoknak.

A díjazottak között szerepel többek között a Bortársaság, a Budapesti Fesztiválzenekar, a Hosszúlépés. Járunk? városséta szervező cég, a JóSzaki szakemberkereső portál, a Nanushka divatmárka, valamint a Hajtás Pajtás Futárszolgálat is.

A díjazott cégek teljes listája a szerethetomunkahelyek.hu weboldalon megtalálható.

 

Forrás: vg.hu
Kép: Pexels